Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Lähetä viestisi meille ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Leketrans Oy
Hautanevantie 6
85840 Kuona

Y-tunnus: 09613612
Puh: 044 585 1920

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Leketrans Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Uusimmat aiheet

  • 02.10.2017
    MERIKONTTEJA

    Myynnissä merikontteja!!
    Lisätiedot ja Hinnat
    Puh. 044 5851920

     

    Lue lisää
  • 02.10.2017
    POLTTOPUUTA

    Myynnissä kuivaa polttopuuta klapeina irtokuutioittain
    Puu on järeämpää eli ei latvus rangoista tehtyä.
    Puuta myös sisätiloissa ja nouto omalla kärryllä mahdollista.

    Uunipuu 32 cm
    * sekapuu irto-m3 40 €
    * koivu irto-m3 50 €
    * koivu 1 m3 säkeissä 70 €

    Haapahalkoa 1 metristä
    * Pinokuutio 50 €

    Hinnat sisältää Alv.n ja ovat noutohintoja
    Myös toimitettuna !!

    Tiedustelut / tilaukset:
    Keijo p.0445851920


     

    Lue lisää

  • 02.10.2017
    MERIKONTTEJA

    Myynnissä merikontteja!!
    Lisätiedot ja Hinnat
    Puh. 044 5851920

     

    Lue lisää
  • 02.10.2017
    POLTTOPUUTA

    Myynnissä kuivaa polttopuuta klapeina irtokuutioittain
    Puu on järeämpää eli ei latvus rangoista tehtyä.
    Puuta myös sisätiloissa ja nouto omalla kärryllä mahdollista.

    Uunipuu 32 cm
    * sekapuu irto-m3 40 €
    * koivu irto-m3 50 €
    * koivu 1 m3 säkeissä 70 €

    Haapahalkoa 1 metristä
    * Pinokuutio 50 €

    Hinnat sisältää Alv.n ja ovat noutohintoja
    Myös toimitettuna !!

    Tiedustelut / tilaukset:
    Keijo p.0445851920


     

    Lue lisää