Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Lähetä viestisi meille ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Leketrans Oy
Hautanevantie 6
85840 Kuona

Y-tunnus: 09613612
Puh: 044 585 1920

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Leketrans Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Hallakankaan jäteasema Haapajärvellä on avoinna joka arkipäivä

Leketrans Oy ylläpitää Hallakankaan jäteasemaa, joka ottaa vastaan kaikenlaiset jätteet. Henkilökunta opastaa ja neuvoo kuormien purkamisessa.

Hallakankaan jäteasema

Takamaantie 65
85800 Haapajärvi
Avoinna ma-pe 8.00-16.00

Hallakankaan jäteasema

Pienet erät vastaanotamme kuormamaksulla, hinnaston näet alla.

Kuormien hinnat v. 2019
(Hinnat sisältää ALV 24 %)

Henkilöauton kärrykuormat

  • Rakennusjäte 30 €/kuorma (max.200kg)
  • Sekajäte 20 €/kuorma (max.100 kg)
  • Sekajäte 10 €/kuorma (max.50 kg)
  • Betoni ja kiviaines 5 €/kuorma
  • Puutarhajäte 5 €/kuorma
  • Puujäte 5 €/kuorma

METALLIROMUT MAKSUTTA!
Henkilökunta opastaa ja neuvoo kuormien purussa!
Haravointijäte ja risujäte puretaan eri kasoihin, joka on hyvä huomioida kuormaa tehdessä!

Hinnat ovat henkilöauton normikokoisia kärrykuormia. Suuremmat erät punnitaan ja veloitus hinnaston mukaisesti.