Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Lähetä viestisi meille ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Leketrans Oy
Hautanevantie 6
85840 Kuona

Y-tunnus: 09613612
Puh: 044 585 1920

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Leketrans Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Jätehuoltoa kiinteistöille ammattitaidolla Haapajärvellä

Leketrans Oy hoitaa jätehuollot ripeasti, ympäristöystävällisesti ja ammattitaitoisesti Haapajärven seudulla. Tarjoamme kokonaisvaltaista ympäristöhuoltoa, johon kuuluu mm. jätteiden kuljetuspalvelut, vaihtolavapalvelut, purkutyöt sekä jätteiden vastaanotto ja lajittelu.

Jäteastioiden myynti

Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia ympäristötuotteita.

  • Pyörälliset jäteastiat 140 L - 660 L
  • Biokompostorit
  • Lajitteluastiat
  • Hiekkalaatikot
  • Pahvirullakot
Leketrans Oy jätehuolto lajittelu

Perusvalikoima löyty suoraan varastosta erikoisemmat toimitusmyyntinä.

Vaihtolavapalvelu kotitalouksille

Leketrans Oy tarjoaa myös yksityisille henkilöille vaihtolavapalvelut. Vaihtolava on kätevä apu siivouksiin, remontteihin, pihatöihin. Näistä syntyneet jätteet kuljetetaan sinun puolestasi kierrätettäväksi jäteasemallemme.

Alueellamme asuinkiinteistöjen jäteastioiden tyhjennyksistä vastaa kunnallinen  jätehuoltoyhtiö Vestia Oy  (www.vestia.fi)