Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Lähetä viestisi meille ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Leketrans Oy
Hautanevantie 6
85840 Kuona

Y-tunnus: 09613612
Puh: 044 585 1920

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Leketrans Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Ammattitaitoiset maanrakennuspalvelut

Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat kaivukonetyöt, kuten rakennusten pohjatyöt, imeytyskentät ja ojien kaivuut sekä maa-ainestoimitukset.

Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat:

  • Talojen ja muiden kiinteistöjen pohjatyöt
  • Imeytyskentät
  • Ojien kaivuut
  • Salaojitukset
  • Teiden pohjatyöt
  • Maa-ainestoimitukset

Imeytyskentät

Kaivamme myös imeytyskentät. Imeytysojasto eli imeytyskenttä on maahan kaivettu jätevesien käsittelymenetelmä. Jätevesi puhdistuu luonnollisesti suodattuessaan maakerrosten läpi ja kulkee hajautetusti pohjaveteen. Maakerrokset toimivat siis jätevedenpuhdistamona. Imeytyskenttien kaivuuta ennen tulee huomioida alueen jätevesiasetukset.

Maa-ainestoimitukset

  • Kalliomurskeet CE-merkityt
  • Hiekka
  • Ruokamulta