Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Lähetä viestisi meille ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Leketrans Oy
Hautanevantie 6
85840 Kuona

Y-tunnus: 09613612
Puh: 044 585 1920

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Leketrans Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kuorma-auto, kaivinkone tai muu kone - tutustu kalustoomme!

Leketrans Oy tarjoaa käyttöösi monenlaiset koneet ja apuvälineet. Kalustoomme kuuluvat niin kuorma-autot, pakettiautot, pyörökuormaajat, kaivinkoneet, koneiden lisälaitteet sekä muut koneet. Tutustu kalustoomme ja ota yhteyttä! 

    Kuorma-autot

    Kalusteluettelo
    Merkki / malli Luokka vm lisätiedot
    Scania P270 Norba RL-300 Pakkarilla    4x2 2006 BVG-918
    Scania R 500 Vaijerilaitteilla 8x4 2006 GJU-742
    Scania R 500 Koukkulaitteilla + VL-kärry 8x2*6 2012 KPV-766
    Volvo FH16 700 Energiapuukori + EP-kärry 6x4 2010 MNY-893
    Citroen Jumper Maxi PL- nostimella umpikori 2012 LMA-271

    Pakettiautot

    Kalusteluettelo
    Merkki / malli Luokka vm lisätiedot
    VW Transporter 2.5 TDI 2005 KKF-715
    Toyota Hiace 2011 VVV-941

    Pyöräkuormaajat

    Kalusteluettelo
    Merkki / malli Luokka vm lisätiedot
    Fiat- Hitachi W170 KUP 110 1999
    Caterpillar 966G KUP 150 2003
    Volvo L 120 E KUP 150 2006

    Kaivinkoneet

    Kalusteluettelo
    Merkki / malli Luokka vm lisätiedot
    Cat 314 ECR KKHt 14 2015 MTILT NTP 10
    Doosan DX 160 HLC KKHt 14 2010 MROTO NTP 10
    Kobelco SK 135 SRLC KKHt 14 2005 MTILT NTP 10
    Kobelco SK 235 SRLC KKHt 21 2000 MTILT NTP 10

    Muut koneet

    Kalusteluettelo
    Merkki / malli Luokka vm lisätiedot
    CAT D300B Tumpperi 6x6 1991 576-CAG
    CBI 6800 T Puumurska tela-alusta 2004 DBE-906
    Atlas Copco Tärylätkä LG 400 E (400 kg) 2014

    Koneiden lisälaitteet

    Kalusteluettelo
    Merkki / malli Luokka vm lisätiedot
    Vaihtolavat / Kontit n.70 kpl Koot 5 – 40 m3
    Puutavaranosturi Hytillä Jonsered 1020 2003
    Siltavaaka Scalex Eco / Pivotex Autovaaka 40 tn Jäteasemalla
    Pyöräkoneen Kippikauha Hytera HTB90 2010 Volvo-kiinnike
    Pyöräkoneen Hakekauhat (Hjelm) 2 kpl Volvo-kiinnike
    Pyöräkoneen Sorakauhat 3 kpl Volvo-kiinnike
    Pyöräkoneen Lumiaura vinoaura 2008 Volvo-kiinnike
    Pyöräkoneen Trukkipiikit Hydrauliset 2 kpl Volvo-kiinnike
    Kaivukoneen Kantonostin HW 850/3-30/LE  2009 NTP 10
    Kaivukoneen Kantonostin A. Hirvonen Oy 2013 NTP 10
    Kaivukoneen Seulakauha Allu SM 3-17 2004 NTP 10
    Kaivukoneen Purkukoura Robi 15 R013 2008 NTP 10
    Kaivukoneen Purkukoura Robi 15 R013 2012 NTP 10
    Kaivukoneen Iskuvasara Rammer 68E 2010  NTP 10
    Kaivukoneen Pulveroija Ramtec RP32R 2016 NTP 10
    Kaivukoneen Kahmari Kesla 50E 2011 NTP 10
    Kaivukoneen Kantohara 5-piikkinen 2004 NTP 10
    Kaivukoneen EP- Koura HW Epk 700 2016 NTP 10
    Kaivukoneen Routapiikki Eurosteel 2008 NTP 10
    Kaivukoneen Asfalttileikkuri Steelpa HB 500 2008 NTP 10
    Kaivukoneen Hakekauha Topi-kone 2008 NTP 10
    Kaivukoneen Luiskakauhat 5 kpl NTP 10
    Kaivukoneen Ojakauhat 3 kpl NTP 10